Kokostoppe

Her er min bedste opskrift på kokostoppe. Måske ikke den helt klassiske julekage/småkage, men jeg syntes alligevel der er lidt jul over dem.

Antal: 12 stk.

Tilbedredningstid: 30 min + 20 min i ovnen + lidt afkølingstid

Sværhedsgrad: let


Ingredienser

  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 50 g smør
  • 250 g kokosmel
  • 100 g mørk chokolade

Instruktioner

  • Pisk æg og sukker luftigt
  • Tilsæt æg og smør og pisk vidre
  • Brug hænderne til at forme dem til kokostoppe (dejen skal gerne være våd)
  • Bag dem i en 180 grader varm ovn i 15-20 min. eller til de er gyldenbrune
  • Lad kokostoppene køle af
  • Smelt chokoladen (den kan sagtens tempereres men det er ikke et must)
  • Dyp bundene af de afkølede kokostoppe i den smeltede chokolade
  • Tag den evt. resterende chokolade og styg det i en retning over toppene
  • Lad chokoladen størkne