Ingefærsmåkager

Disse ingefærsmåkager er altid et hit omkring juletiden og alle andre tidspunkter.

Ingefær er en super lækker ingrediens i småkager, da den giver et ekstra bid i smagen, så kagerne både er søde, men også har kant.

Mængde: 24 stykker

Tilbedredningstid: 45 minutter 

Sværhedsgrad: Let


Ingredienser

  • 150 g hvedemel
  • ½ spsk ingefær stødt
  • ½ spsk ingefær revet
  • 60 g fuldkornshvedemel
  • 100 g smør blødt
  • 90 g sukker

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen op på 180 grader varmluft.
  2. Sigt hvedemel, bagepulver og ingefær sammen i en skål og tilsæt fuldkornshvedemel.
  3. Tilsæt så sukker og smør, og ælt det hele sammen. Tilsæt evt. 3 tsk. vand , hvis blandingen er så tør at det ikke vil hænge sammen.
  4. Rul dejen ud på et bord der er dækket med mel. Brug en kop til at forme småkagerne.
  5. Læg dine småkager op på en bage plade med et stykke bagepapir. Bag dem i 10 til 15 min. i midten af ovnen. Tiden kommer lidt an på hvor høje de er. De skal være lyst gyldne.